web
NE KUJDESEMI PËR JU.

Rreth Nesh

Kompania Shemo operon si depo farmaceutike dhe tregtar me shumicë i produkteve dhe pajisjeve mjeksore për territorin e Kosovës. Është e licensuar nga Agjensioni per Produkte dhe Pajisje Mjeksore, nga Ministria e shëndetësisë së Kosovës.
1200+

Klient

200+

Distributor i autorizuar

1000+

Produkte nga shumë brende të njohura botërore

3+

Barnatore